Politikat për Cookie

Politika për Cookies të Montessori Tirana

Çfarë janë Cookies

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që vendosen në kompjuterin tuaj nga faqet e internetit që vizitoni. Ato përdoren gjerësisht për të bërë që faqet e internetit të funksionojnë, ose të funksionojnë më efikasht, si dhe për të dhënë informacion tek pronarët e faqes.

Si i përdorim Cookies

Në Montessori Tirana, ne përdorim cookies për një varg arsyesh. Megjithatë, ne përdorim vetëm Cookies Funkcionale që janë të nevojshme për operimin e faqes sonë të internetit. Këto cookies janë thelbësore për të mundësuar lëvizjen rreth faqes së internetit dhe përdorimin e karakteristikave të saj, siç është hyrja në zona të sigurta të faqes së internetit.

Cookies Statistikore

Ne gjithashtu kërkojmë pëlqimin tuaj për të përdorur Cookies Statistikore. Këto cookies mbledhin informacion mbi atë se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informacionet që këto cookies mbledhin janë të grumbulluara dhe prandaj anonime. Ato përdoren vetëm për të përmirësuar mënyrën se si funksionon një faqe interneti.

Zgjedhjet tuaja lidhur me Cookies

Ju keni opsionin të pranoni ose të refuzoni këto Cookies Statistikore dhe të dini kur një cookie po dërgohet në kompjuterin tuaj. Nëse zgjidhni të refuzoni cookies tanë, mund të mos jeni në gjendje të përdorni disa pjesë të Shërbimit tonë.

Më shumë informacion

Për më shumë informacion rreth përdorimit të cookies ose rreth kësaj politike, mund të na kontaktoni në [email protected] .